COOFEE BAR

 

This project was created to take advantage of the coffee bar space and to make it more appealing.

The walls were painted grey, new furniture was built with the ideal height, and new decorative elements were added.

 

Screen Shot 2016-08-09 at 7.23.28 AM

The design of the area

IMG_7249

BEFORE AND AFTER

IMG_7245

A HOLE WAS IMPLEMENTED TO HIDE THE TRASHCAN

Vivid Conference Room

In this project we wanted to accomplish a lot with little changes, in order to make the conference room of this office a little bit more exciting.

This was possible with only a different color and a vinyl art with inspirational words.

This is the room before the changes:

IMG_6813

While installing the vinyl.IMG_7420

Room after the changes:IMG_7424IMG_7425

A Before and an After

In Visual Studio, one of our prioritiesĀ is to make you able to communicate your brand identity to your clients. This can be made through many channels, in this case I show you how a company can communicate through interior design. You can change white dull walls in walls that transmit your brand`s personality and style. In this case we use furniture, frames, and lighting, three elements that can make the difference.

Captura de pantalla 2015-10-29 a la(s) 08.45.43

BEFORE: White walls that donĀ“t tell a story. Empty space.

IMG_3963

AFTER: Lighted space with a reflection of the company`s personality

IMG_3962

AFTER: Development of a modern waiting area